Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/conconta/public_html/lib/AdoDb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 364
Despre noi - Consultanta Contabila

 

Demult, fiecare problema de matematica era o provocare in care ne lasam antrenati ca intr-un joc, curiosi si nerabdatori sa ... Mai mult

 

Demult, fiecare problema de matematica era o provocare in care ne lasam antrenati ca intr-un joc, curiosi si nerabdatori sa descoperim solutia. Astazi, provocarile de "oameni mari" sunt mult mai serioase, dar punem la fel de multa pasiune cand cautam solutii pentru fiecare client, pentru fiecare situatie.

 

Suntem o echipa tanara si dinamica, avand o experienta de peste 10 ani in servicii de contabilitate, gestiune si personal. Activitatea sustinuta de pana acum ne-a permis sa descoperim constant hatisurile fiscalitatii din Romania si sa elaboram protocoale de lucru care eficientizeaza contabilitatea si reduc birocratia, permitandu-le clientilor nostri sa-si desfasoare activitatea in ritmul scontat, sa se dedice unor aspecte mai importante ale afacerii lor si astfel sa se dezvolte mai rapid.

 

 In plus, fiindca muncim cu placere si vrem sa transmitem aceeasi stare de bine si partenerilor nostri, mentinem o atmosfera relaxata de lucru in compania noastra si in relatia cu clientii. Cum reusim?

1. avem o procedura de lucru eficienta, verificata in colaborarea cu numeroase companii;

 

2. garantam contractual confidentialitatea informatiilor referitoare la partenerii nostri, atat in timpul, cat si dupa incetarea colaborarii;

 

3. si, pentru ca ne implicam 100% in activitatea de contabilitate a clientilor, ne asumam intreaga responsabilitate pentru rezultatul muncii noastre.

 

Lasati birocratia si problemele contabile in grija noastra si concentrati-va asupra aspectelor esentiale pentru cresterea afacerilor dumneavoastra. Contactati-ne!

 


Director Web